West Ham – Tottenham – 21.02.2021 13:00

West Ham přivítá v neděli ve 13:00 v rámci 25. kola Premier League na London Stadium Tottenham. Svěřenci domácího trenéra Davida Moyese jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté okupují devátou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 3:3. West Hamu se v posledním ligovém kole proti Sheffieldu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Tottenham naopak ztratil všechny body s Manchesterem City. Nejlepším střelcem West Hamu je Tomáš Souček s osmi brankami. V týmu hostů z Tottenhamu je nejlepším zakončovatelem Heung–Min Son se třinácti góly. Hammers v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Tottenhamu venku uhráli pět výher z jedenácti zápasů. West Ham v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,6 branky na zápas, Tottenham zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,7 zásahu. West Ham ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelil žádný gól, Tottenham neskóroval v šesti zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,1 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči West Hamu, kteří mají v tabulce náskok 6 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © 2024, Sázky Analýzy. Všechna práva vyhrazena.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost! Pro účast na hazardních hrách musíte být starší 18 let a řádně registrován u společností vlastnících patřičné licence. Naše stránky mají pouze informativní charakter a nelze zde hrát za reálné peníze. Internetové stránky Sázky Analýzy provozuje společnost inagami s.r.o. Všechny reklamní odkazy z tohoto webu odkazují pouze na společnosti, které drží platné povolení od MF ČR k provozování hazardních her podle zákona 186/2016 Sb.

O nás: inagami s.r.o. | Kontakt
Důležité adresy: Ministerstvo Financí | Národní stránky pro snížení hazardního hraní | Národní monitorovací středisko pro drogy a závislosti
Partnerské weby: Gamescenter.cz | Kontrola Tiketu | Casinohazard.cz